Waar komt U ons tegen?


Industriële koeltechniek

Frigolink is het platform bij uitstek geschikt voor projectmatige installaties. Vrijheid tijdens engineering resulteert in oplossingen welke voor u en uw klant waarde toevoegen en zekerheid tijdens bedrijf. Directe en indirecte installaties, Ammoniak of CO2 met Frigolink heeft u het juiste regelconcept ter beschikking. Elk proces kunnen we regelen, inclusief componenten van derden welke via interfaces worden aangestuurd. Energiebesparing met Frigotaktplus betekent voor u een maximalisatie van de bestaande installatiecomponenten. U realiseert energiebesparing zonder extra investeringskosten !

Chiller

Commerciële Koeltechniek

Frigoentry is het productplaform, bij uitstek geschikt voor commerciële koeltechniek. Stand alone regelaars met maximale functionaliteiten geven u de mogelijkheid om economisch installaties te ontwerpen. Datacommunicatie is voor alle componenten standaard en eenvoudig te managen. Elke Frigoentry oplossing is eenvoudig te combineren met Frigolink componenten waardoor u altijd een technisch optimale oplossing kunt aanbieden. Ook aansturing van elektronische expansieventielen (alle uitvoeringen) en frequentieregelingen is met Wurm eenvoudig mogelijk.

Kaasopslag

Food retail

Het marktsegment waar Wurm producten het sterkst vertegenwoordigd zijn. Meer dan 2500 supermarkten zijn reeds voorzien van Wurm regelapparatuur en werken met Frigodata software. Vanaf het niveau discounter tot hypermarkt heeft Wurm pasklare oplossingen voor uw klant. Ervaar het kennisniveau en kies voor een van de Wurm productplatforms.

Levensmiddel

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via info@wurmbenelux.nl
 

   Terug naar de vorige pagina